Чистене на магазини

Почистване на търговски обекти

Еднократно и абонаментно почистване

Не е лесно да поддържате търговските си обекти чисти и да управлявате бизнес едновременно с грижите за почистване на тези обекти.

С нашите услуги за почистване на търговски обекти можа да оставите тази работа на нас, за да можем да направим вашия магазин или търговски център безопасно, чисто и приятно място за пазаруване.

Хигиената на търговските обекти спомага не само за здравето на Вашите служители и работници, но и за комфорта на Вашите клиенти като с това може да допринесе изключително много за рекламата и маркетинга на Вашия бизнес и директно да увеличи продажбите ви.

Тъй като търговските обекти са от най-различен характер, от хранителни магазини и обекти за бърза закуска или ресторанти до магазини за мебели и бензиностанции, условията на строго специфични за всеки обект.

Сключването на договор за почистване на търговски обекти започва с обсъждане на вашите изисквания, нужди и разговор за нашите възможности да Ви бъдем полезни.

След това ще организираме посещение на място във Вашите търговски обекти, за да разберем по-добре изискванията, да се запознаем с помещенията, оборудването и специфични хигиенни изисквания.

След това изработваме индивидуален план и изготвяме предложение, което ще отговаря на вашите изисквания и бюджет.

Почистването можа да бъде договорено като еднократно или абонаментно с конкретна периодичност. При абонаментен договор получавате допълнителни отстъпки.

Сключването на абонаментен договор за почистване на търговски обект същевременно разтоварва персонала Ви от неспецифични за неговата служебна длъжност задачи и Ви спестява разходи за наемане на работа на работници – хигиенисти.

Дезинфекция за COVID-19

В случите когато услугата включва дезинфекция на повърхности в обекта, тя се извършва в съответствие с изискванията на Министерство на здравеопазването и Указанията на БАБХ за Дезинфекция в условията на епидемия от COVID-19.

Не се колебайте, за поръчка или въпроси, обадете се на телефони:

Моб.:  087 833 25 49
Моб.:  087 833 25 81

Обадете се, не ни щадете!